Onze Missie

In een wereld waar ongedierte steeds vaker een uitdaging vormt voor huishoudens en bedrijven, is het onze missie bij Altho Pest Control om een veilige haven te bieden. We streven ernaar om niet alleen de symptomen van ongedierteplagen aan te pakken, maar ook om preventieve oplossingen te bieden die onze klanten helpen in hun dagelijkse strijd tegen ongewenste indringers.

Onze toewijding gaat verder dan het leveren van producten. We willen onze klanten voorzien van de kennis en tools die ze nodig hebben om hun leef- en werkomgeving ongediertevrij te houden. Door effectieve, milieuvriendelijke oplossingen te combineren met deskundig advies, zetten we ons in voor een wereld waarin mensen zich veilig en comfortabel voelen in hun eigen ruimte.

Bij Altho Pest Control geloven we dat iedereen recht heeft op een ongediertevrije omgeving. En met onze passie, expertise en toewijding maken we dat elke dag mogelijk.

Ons Verhaal

Het verhaal van Altho Pest Control begon met een eenvoudige missie: mensen helpen hun ongedierteproblemen aan te pakken. We zagen dat er een groeiende behoefte was aan betrouwbare en effectieve oplossingen, en we waren vastbesloten om die te bieden.

Onze reis begon op bol.com, waar we al snel duizenden tevreden klanten bedienden. Maar terwijl we groeiden, zagen we ook de beperkingen van het verkopen via een derde partij. We wilden meer controle over de klantenservice en de mogelijkheid om onze expertise direct met onze klanten te delen. Daarom hebben we besloten om ons te richten op het opbouwen van onze eigen webshop en het streven om onze producten in fysieke winkels te krijgen. Hoewel we nog aan deze uitbreiding werken, zijn we enthousiast over de mogelijkheden die voor ons liggen.

Wat ons drijft, is onze toewijding aan onze klanten. We begrijpen hoe frustrerend en verontrustend ongedierteproblemen kunnen zijn, en we willen er zijn voor onze klanten bij elke stap. Of je nu vragen hebt over een product, advies nodig hebt over ongediertebestrijding, of gewoon je ervaringen wilt delen, wij staan voor je klaar. Bij Altho Pest Control is het onze passie om je te helpen een ongediertevrije omgeving te creëren waarin je je veilig en comfortabel voelt.

  • J uit Groningen

    Alles ging goed, verkopers zijn erg behulpzaam. Daarnaast super snelle levering en product van hoogwaardige kwaliteit

  • Bart uit Geesbrug

    Bestelling op afgesproken tijd keurig verpakt afgeleverd. Voldoet geheel aan de verwachting.

  • Frans uit Spijkenisse

    Snel geleverd, product komt overeen met beschrijving, goed verpakt

ALTHO PEST CONTROL

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Wat is Altho Pest Control?

Altho Pest Control is een gespecialiseerd bedrijf dat effectieve en milieuvriendelijke oplossingen biedt voor diverse ongedierteproblemen. Wij combineren kwaliteitsproducten met deskundig advies om u te helpen een ongediertevrije omgeving te creëren.

Waarom zou ik kiezen voor Altho Pest Control in plaats van andere merken?

Bij Altho Pest Control staan klanttevredenheid en effectiviteit voorop. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd en getest, en we bieden persoonlijke ondersteuning en deskundig advies voor al uw ongedierte vragen.

Kan ik jullie producten ook in fysieke winkels vinden?

Op dit moment zijn we actief bezig met het uitbreiden naar fysieke winkels. Houd onze website in de gaten voor updates over beschikbaarheid in winkels bij jou in de buurt.

Bieden jullie ook deskundig advies over ongediertebestrijding?

Absoluut! Ons team is getraind en ervaren in ongediertebestrijding. Neem gerust contact met ons op voor advies of aanbevelingen.

Zijn jullie producten veilig voor huisdieren?

Veel van onze producten zijn ontworpen om veilig te zijn voor huisdieren, maar niet alle. We raden daarom altijd aan om de productinformatie zorgvuldig te lezen en bij twijfel contact met ons op te nemen.