Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een artikel retourneren of ruilen?

Wij streven ernaar om producten van de hoogste kwaliteit te leveren en we willen dat je tevreden bent met je aankoop bij ons. Mocht een product echter niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je dit binnen 14 dagen na ontvangst retourneren of ruilen.

Volg de volgende stappen om een artikel te retourneren of te ruilen:

 1. Controleer of je retour in aanmerking komt: Het item moet ongebruikt zijn, in dezelfde staat waarin je het ontvangen hebt, en indien mogelijk, in de originele verpakking.
 2. Neem contact op met onze klantenservice: Stuur een e-mail naar ons klantenserviceteam met je bestelnummer, de artikelen die je wilt retourneren en de reden van retour. Als je een artikel wilt ruilen, geef dan ook aan welk product je in plaats daarvan wilt ontvangen.
 3. Verzend je retour: Zodra je retouraanvraag is goedgekeurd, ontvang je instructies voor het terugsturen van je artikel. Verpak het item zorgvuldig en stuur het terug volgens de gegeven instructies. Let op: tenzij het item defect of beschadigd is, ben je zelf verantwoordelijk voor de retour verzendkosten.
 4. Ontvang je terugbetaling of ruilitem: Zodra we je retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail ter bevestiging. De terugbetaling of het ruilitem zal dan zo snel mogelijk worden verwerkt.

Wat is je levertijd?

Je bestelling wordt geleverd binnen 3 werkdagen.

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

Als je een fout hebt gemaakt bij het plaatsen van je bestelling of als je van gedachten bent veranderd, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We kunnen een bestelling alleen wijzigen of annuleren als deze nog niet is verwerkt voor verzending. Neem contact op met onze klantenservice met je bestelnummer en de details van de wijziging of annulering.

Wat als ik niet tevreden ben met mijn bestelling?

Wij streven ernaar om al onze klanten tevreden te stellen. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. We zullen ons best doen om een passende oplossing te vinden, of dat nu het ruilen van een artikel, het verwerken van een retour, het geven van een winkeltegoed, of een andere vorm van compensatie is.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?

Je kunt ons bereiken via e-mail op info@altho-pestcontrol.com

Telefonisch op +31 085 043 54 13

of via ons onderstaand contactformulier. We streven ernaar om binnen 24 uur te reageren op alle vragen.

Ik heb een verkeerd artikel ontvangen, wat moet ik doen?

Onze excuses als je een verkeerd artikel hebt ontvangen. Hoewel we ernaar streven om elke bestelling correct te verwerken, kunnen er soms fouten optreden. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen:

 1. Neem contact op met onze klantenservice: Informeer ons over de fout door een e-mail te sturen naar onze klantenservice met je bestelnummer en details over het ontvangen artikel.
 2. Verzend het verkeerde artikel terug: We sturen je instructies en, indien nodig, een retourlabel om het verkeerde artikel gratis terug te sturen.
 3. Ontvang het juiste artikel: Zodra we het verkeerde artikel hebben ontvangen, sturen we je het juiste artikel toe. We streven ernaar dit zo snel mogelijk te doen om eventuele overlast te beperken.

Onze klantenservice staat klaar om je te ondersteunen gedurende dit proces. We waarderen je geduld en begrip in deze situatie.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten bedragen €4,99 en zijn gratis vanaf een orderbedrag van €30.

Kan ik een factuur van mijn bestelling krijgen?

Ja zeker kan dat! Na het plaatsen van je bestelling ontvang je automatisch een factuur via e-mail. Als je een kopie van je factuur nodig hebt of als je factuur niet in de bevestigingse-mail zit, neem dan contact op met onze klantenservice en we zullen je graag een kopie toesturen.

Hoe zit het met de garantie op mijn aankoop?

Bij ons staat de tevredenheid van de klant voorop. Daarom bieden we een garantie van 2 jaar op alle producten die we verkopen.

Als je product tijdens deze periode een defect vertoont als gevolg van normaal gebruik, nemen we graag de verantwoordelijkheid om het probleem op te lossen. Dit kan betekenen dat we het product repareren, vervangen, of de aankoopprijs terugbetalen, afhankelijk van de specifieke omstandigheden en het product in kwestie.

Om een claim in te dienen onder deze garantie, neem je de volgende stappen:

 1. Neem contact op met onze klantenservice via webshop@althogroep.nl met de details van je aankoop en de aard van het defect.
 2. We sturen je instructies over hoe je het artikel terug kunt sturen voor inspectie.
 3. Nadat we het item hebben ontvangen en de garantieclaim hebben geverifieerd, zullen we het probleem oplossen op de manier die we het meest geschikt achten.

Let op: onze garantie dekt geen schade die het gevolg is van oneigenlijk gebruik, normale slijtage, of ongelukken.

Als je vragen hebt over onze garantie of het proces van een claim, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Is het veilig om in deze webshop te winkelen? Hoe zit het met mijn privacy?

Jouw veiligheid en privacy zijn voor ons van het grootste belang. We hebben diverse maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat je veilig kunt winkelen in onze webshop.

 • Veilig winkelen:
  Onze website is beveiligd met SSL (Secure Socket Layer) technologie, de toonaangevende standaard voor online beveiliging. SSL versleutelt je persoonlijke informatie, zoals je creditcardnummer, naam en adres, zodat deze niet kan worden gelezen tijdens de overdracht over het internet. Daarnaast werken we samen met vertrouwde betalingsproviders die extra beveiligingsmaatregelen bieden, zoals fraudedetectie en -preventie.

 • Privacy:
  Wij respecteren je privacy en zijn toegewijd aan het beschermen ervan. Alle persoonlijke informatie die je ons verstrekt wordt vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor het doel waarvoor je deze hebt verstrekt, zoals het verwerken van je bestelling of het versturen van nieuwsbrieven als je je daarvoor hebt aangemeld. We zullen je persoonlijke informatie nooit verkopen, verhuren, of delen met derde partijen voor marketingdoeleinden zonder je uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie kun je ons privacybeleid raadplegen, dat duidelijk uitlegt hoe we je gegevens verzamelen, gebruiken, en beschermen.

Als je vragen of zorgen hebt over onze beveiligingsmaatregelen of privacypraktijken, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel hem hieronder: